Glamilips

„WOW! Álmaid ajkai!”

28 nap alatt telt és gyönyörű ajkakat nyerhet – mint az injektált ajakfeltöltés után, de... 100%-ban természetes módon:

 • 4-szer nagyobb ajkak
 • tű, fájdalom és karikatúra hatás nélkül
 • az injekció árának néhány %-áért
RENDELD MEG MOST >
szerző

Üdv!

A nevem Meyer-Fodor Ilona professzor, több mint 20 éve foglalkozom kozmetikával. Örülök, hogy itt vagy, mert ennek köszönhetően hamarosan a tükörbe nézve egy gyönyörű nőt látsz majd, telt és érzéki ajkakkal.

Ma bemutatom neked az általam kifejlesztett 28 napos természetes ajaknövelő módszert. A segítségével elbűvölő lesz az ajkad, akár smink nélkül is. Nem kell többé a pénz miatt aggódnod, amit injekciós ajakfeltöltésre vagy tartós ajaksminkre adnál ki.

Csodálatosan hangzik, nem igaz? A legjobb az egészben az, hogy ez a hatás garantált. Tudományosan bizonyított 30 ezer nő bevonásával végzett klinikai vizsgálatokkal, valamint 60 ezer elégedett vásárló erősítve meg a hatékonyságát.

Mindössze 28 nap múlva elfelejteheted:

száj
 • apró, vékony, aszimmetrikus és sápadt ajkak
 • az injektált ajakfeltöltést vagy tartós ajaksminket
 • az ajkak hagyományos sminkkel történő növelését, mint a kontúr vagy a rúzs

Természetes módon nagy, telt és kifejező ajkaid lesznek, amilyenről mindig is álmodtál! És ennek köszönhetően:

száj
 • megszabadulsz a komplexusoktól, és minden nap bókokkal fognak elárasztani
 • rengeteg pénzt takarítasz meg, amit ajakfeltöltő eljárásokra költenél.
 • gyönyörűen fogsz kinézni és gyönyörűnek érzed magad, akár smink nélkül is

Az általam feltalált természetes ajaknagyobbító, ajakpirosító bioaktivátor módszerrel. Ennek köszönhetően még azok a nők is, akiknek korábban olyan vékony és sápadt ajkaik voltak, hogy szinte alig látszottak, 28 nap alatt nagy, telt és elbűvölő ajkakat nyertek.

Igen, végre lehetséges! Ezt megerősíti például Veronika asszony története Győrből, aki néhány hónappal ezelőttig komplexusoktól szenvedett az ajkai miatt.

ajánlás

Pintér Veronika

37 éves, Győr

5/5

„Az emberek azt hitték, hogy gonosz vagyok”

Az ajkaim olyan vékonyak voltak, hogy úgy tűnt, mintha állandóan rágnám a számat. Az emberek azt hitték, hogy állandóan dühös és sértődött vagyok. Fájtak ezek a vélemények. Meyer-Fodor professzor készítménye adta vissza a reményt.

Teljesen ledöbbentem. Az ajkaim EGYSZERŰEN KIVIRÁGOZTAK. Szó szerint olyan volt, mintha egy kis rózsabimbóból egy nagy, telt virág fejlődött volna ki. Már az első hét után rohantam a boltba rúzst venni, mert végre volt mit kifestenem. 2 hét múlva az ajkaim 3-szor nagyobbak lettek. Most már nem is kell használnom rúzst, mert az ajkaim vörösek, nagyok és... egyszerűen csábítóak. Boldog vagyok! Olyan jó érzés, hogy felkeltem a férfiak figyelmét az utcán...

Ez az első ajaknagyobbító módszer, amely természetes.

Nem számít, hogy most milyen kicsik, vékonyak és sápadtak az ajkaid. 28 nap múlva látványos metamorfózison fogsz átesni, és gyönyörű lesz a megjelenésed. Ezek a kutatás által megerősített hatások, melyeket az ajakpirosító bioaktivátor biztosít:

 • azonnali „glow” hatás – a formula fényvisszaverő részecskéket tartalmaz (amelyek vizuálisan megnövelik az ajkakat), érzéki és vonzó megjelenést kölcsönözve az ajkaknak
 • az ajkak pirosságának növelése mindössze 10 másodperccel az első alkalmazást követően. – az ajkakat vizuálisan akár 20%-kal nagyobbá és kifejezőbbé teszi
 • 4-szer nagyobb térfogatú ajkak mindössze 28 nap után – Ennek köszönhetően az ajkak úgy tűnhetnek, mintha fel lennének töltve, azonban injekciók valamint a hozzá kapcsolódó horrorisztikus költségek, mesterséges érzés és fájdalom nélkül
 • mélyebb ajakszín – az ajkak még határozottabbá válnak az intenzívebb színnek köszönhetően
 • mély regeneráció, táplálás és hidratálás – az ajkak puhává és simává válnak
 • felső ajak feletti ráncok kisimítása – a vízszintes ráncok (dohányos ráncok) sokkal kevésbé láthatóak, megfiatalítva az arc vonásait és megjelenését.

Az ajakpirosító bioaktivátor nemcsak megnöveli az ajkakat, hanem mélyíti is a színüket

before

Előtte…

after

28 nap után

Miért határoztam el, hogy kifejlesztem ezt a „csodálatos ajaknagyobbító készítményt”?

Tény, hogy az ajkak a nőik szépségének kulcsfontosságú részei. Karaktert kölcsönöznek az arcnak, szebbé teszik, ráadásul meg is fiatalítanak. A telt, érzéki ajkak csábítják a férfiakat, és tükörbe nézve örömmel töltenek el.

glamilips

A telt ajkak mindannyiunk előnyös tulajdonsága:

 • a nőiesség szimbólumának tekintik
 • kiemelik szépségünket és vonzerőnket
 • akár több évvel is megfiatalítja a megjelenést

Ezért olyan fontosak a kifejező ajkak, hogy gyönyörű, vonzó és ápolt nőnek érezd magad.

A vékony ajkak még egy gyönyörű nőnek is álmatlan éjszakákat okoznak.

Az összeszorított ajkak a harag, a düh és az antipátia kifejezői. Ellenséges hozzáállásról tanúskodnak. Ha kicsi ajkaid vannak, úgy nézel ki, mintha állandóan összeszorítanád a szád. Emiatt tévesen gonosznak vagy mérgesnek tartanak. Ez nagyon igazságtalan! Ha ez nem lenne elég, a kis ajkú nőket kevésbé vonzónak tartják. Valószínűleg ezt gondolod magadról is...

Ha az ajkaid nagyok és teltek, bájt és érzékiséget sugározol. Szépnek érzed magad, ráadásul vonzónak tartanak, és az emberek szeretnek téged – és minden bizonnyal a férfiak figyelmét is felkelted.

Sajnos sok nőnek a természet nem adott telt ajkaka, ezért nap mint nap szembesül a komplexusaival. Egy évvel ezelőtt még én is közéjük tartoztam. Az ajkaim vékonyak és sápadtak voltak. Megkeseredettnek és sokkal idősebbnek tűntem, mint amennyi valójában voltam. Egy ismerősöm ajánlotta a savas ajaknövelő injekciót, biztosított arról, hogy ez egy nagyon kényelmes megoldás. Ezért döntöttem úgy, hogy elmegyek egy kozmetikushoz a kezelésre…

Egy lépésre voltam a tragédiától…

Sajnos, amikor elmész egy ilyen ajaknövelésre a szalonba, senki sem fogja elmondani, hogy fennáll az arcbénulás veszélye. Ezt saját bőrömön tapasztaltam meg, pedig a legdrágább szépségszalont választottam.

Amint megláttam a nagy tűt az arcom felett, azonnal éreztem, hogy ebből baj lesz... Az injekciók szörnyen fájtak, majd vér szivárgott a sebeimből... Az ajkaim bevörösödtek és megduzzadtak. Úgy éreztem, ezt nem tudom elviselni.

száj

Kiderült, hogy a kozmetikus nem az eredeti savat használta, hanem egy mérgező kínai hamisítványt, ami még nem is teszteltek. Ez a nő nem is tudott róla, mivel a forgalmazó cég követte el a csalást.

A savas injekció lebénította az arcomat!

Az allergiás reakció következtében a számban lévő izmok gyakorlatilag lebénultak. Nem éreztem az izmaimat! Műtétre és hosszú lábadozásra volt szükségem, hogy felépüljek. Ha nem reagáltam volna időben, ma már nem tudnék normálisan enni, beszélni vagy mosolyogni.

Miért éppen velem történik ez? Nem tudom. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ez a traumatikus élmény az ajaknövelés természetes és biztonságos módjának feltalálására motivált. Csakis magamnak csináltam – és most megosztom kemény munkám gyümölcsét minden olyan nővel, aki természetes szépségre vágyik.

Műszempillát használsz, vagy a jövőben szeretnél használni?

száj

Az ajakformálással kapcsolatos tapasztalataim rendkívül szerencsétlenek és drasztikusak voltak. Az allergiás reakciók kockázata azonban nem az egyetlen hátránya ezeknek a kezeléseknek. A mellékhatások listája sokkal hosszabb…

 • 1. duzzanat és véraláfutás kockázata

  Közvetlenül az eljárás után duzzanat és véraláfutás jelentkezik a kezelt területen, ahol az injekciót beadták. Ráadásul soha nem lehet tudni, hogy ezek mikor múlnak el. Ez lehet 1 nap, de akár 1 hét is. Ronda hegeket is kialakítanak. Ilyen állapotban kínos kilépni a lakásból.
 • 2. az ajkakon dudorok vagy csomók keletkeznek.

  Ennek oka lehet a töltőanyag nem megfelelő eloszlása vagy a szervezet reakciója. Ilyenkor az ajkak nem szimmetrikusak, és egyszerűen rosszul néz ki.
 • 3. „Alga” hatás garantált az esetek több mint 70%-ában

  Sok esetben az eredmény eltúlzott és természetellenes. Az ajkak mesterségesen „felpumpáltnak” tűnnek. Természetellenesen nagyok és felfelé ívelőek.
 • 4. érzésvesztés

  Az esetek igen nagy részében a száj környéke érzéketlenné válik. Az evés és a beszéd ilyenkor nehézségekbe ütközik.
 • 5. fertőzések

  A töltőanyag beadásának helyén fennáll a fertőzés veszélye. A szervezet védekezik az idegen anyaggal szemben, és gyulladással reagál.
 • 6. Nem tartós hatás

  A feltöltés csak körülbelül hat hónapig tart. Ezt követően a kezelést nagyobb dózisú töltőanyaggal kell megismételni. Az ajkak egyre mesterségesebbnek tűnnek, az arc pedig lassan műanyag maszkká válik.
 • 7 Horrorisztikus költségek

  Egy savval végzett ajaknagyobbítás akár 120 ezer fontba is kerülhet. Ez egyenes út az anyagi csőd felé!

Miért kockáztatnál ennyit, és miért fizetnél érte egy csomó pénzt?

before

Miért kellene így kinézned...

after

Amikor így is kinézhetsz! ❤️

Most divat természetesnek lenni

A Danvare Egyetem szociológiai kutatása egyértelműen kimutatta, hogy az emberek 79%-a (köztük a férfiak 86%-a) nem találja vonzónak a mesterségesen megnagyobbított ajkakat. Ráadásul mostanában a természetesség és a természetes megjelenés a trend, és egyre többen mondják, hogy irtóznak a „felpumpált” ajkaktól. Azokat a nőket, akik ilyen állapotba hozták a szájukat, „algaevőnek” nevezik.

Nem hiszem, senkinek sem kell elmagyarázni, hogy jobb természetes módon gondoskodik a megjelenésünkről, mintha mesterségesen csúfítanánk el magunkat. Logikus, hogy a természetes ajakpirosító bioaktivátor a legjobb választás.

A mesterséges ajakfeltöltő anyagok gyártói máris a jövedelmező üzletükért aggódnak.

Ezen szerintem nincs mit csodálkozni. Végül is,elképesztően nagy összegeket keresnek azzal, hogy műajkakat adnak a nőknek. Azonban nekik is be kell látniuk, hogy csak felszínesen teszik szebbé a nőket. Valójában ártanak nekik, és nemcsak karikatúraszerű megjelenésnek, hanem súlyos egészségügyi problémáknak is kiteszik őket.

Az egészség fontosabb, mint a szépség. De többé nem kell választanod az egészség és a szépség között. Van egy módszer, ami garantálja neked a 4-szer nagyobb ajkakat, amik szebbek és 100%-ban természetesek!

ajánlás

Kovács Petra

29 éves, Miskolc

5/5

„Egyáltalán nem kell sminkelnem magam. Micsoda megkönnyebbülés!!!”

Lehet, hogy hülyén hangzik, de utáltam a számat. Ezért minden nap óvatosan kontúrral és rúzzsal próbáltam megnövelni. Még a boltba zsömléért is kifestve mentem. Enélkül úgy éreztem, valami hiányzik, sőt pánikba estem, úgy láttam, hogy akik rám néznek, azt gondolják, csúnya vagyok. Észre sem vettem, hogy milyen nevetségesen néz ki. Végül is, szabad szemmel is nyilvánvaló volt, hogy az ajkaim oda vannak festve...

Viszont 2 héttel a termék használata után az ajkaim százszor szebbek, mintha rúzsoznám, ráadásul természetesek és mega nagyok! Rengeteg időt spórolok, mert nem kell sminkelnem, majd lemosnom. Magabiztosan járok randizni, úgy, mint még soha. Egyszerűen tökéletes!

Nem kell többé a rúzsok és a szájfények rabságában élned.

Gondolj csak bele, milyen csodálatos lesz egyszer és mindenkorra búcsút inteni az ajaknövelő sminknek. Vége a folyamatos festésnek és a sminkeltávolításnak. Nincs égető érzés vagy irritáció a sminklemosás után. A szabadság kezdete: gyönyörűen és különlegesen nézel ki. Mindig, nem csak akkor, ha kifested az ajkad.

before

Miért idegeskednél emiatt…?

after

Ha megkaphatod!

ajánlás

Csőre Edit

29 éves, Budapest

5/5

„Idegenek bókolnak nekem!”

Mindig is rengeteg komplexusom volt, a pasim pedig az Instagramon bámulta az érzéki ajkú lányokat. Végül azt mondta, hogy adna pénzt is a szilikoninjekcióra. Dühös lettem. Micsoda? Hogy olyan szám legyen, mint egy pávián feneke? A veszekedés után szakítottunk. Egy hétig otthon ültem. Csak zokogtam. Aztán egy barátnőm megtalálta nekem ezt a csodát. Azt mondta: „Edi, ezzel kend be a szád, még megmutatod neki!!”. Végül is miért ne? Elkezdtem használni. Minden nap.

És tényleg, szavamat adom, néhány nap múlva kétszer akkora volt az ajkam. Három hét telt el, és most... nagy, piros és gyönyörű ajkaim vannak. Olyan természetes, mintha születésem óta meglenne. Most így nézek ki, idegen férfiak szólítanak le és bókolnak nekem. A korábbi is vissza akart jönni, de én nem egyeztem bele.

Hogyan működik?

Ahhoz, hogy jól megértsük, miért jobb ajaknagyobbító módszer a természetes ajakpirosító bioaktivátor, mint a mesterséges injekciós kezelés, lássuk miből épülnek fel az ajkak:

glamilips
1

Hámsejtek

Ez a bőr legfelső rétege a száj külső felületén. A hámnak védő funkciója van, szigeteli az alatta lévő érzékeny szöveteket. Ez a száj külső felületén lévő bőr legfelső rétege. A hámnak védő funkciója van, elszigeteli az alatta lévő érzékeny szöveteket.

2

Kötőszövet sejtek

A kötőszövet, amely különböző típusú sejteket tartalmaz, beleértve a fibroblasztokat, amelyek részt vesznek a szövetek térfogatát, rugalmasságát és szilárdságát biztosító szerkezeti fehérjék (például kollagén) termelésében.

3

Vérerek

Oxigént és tápanyagokat szállítanak a száj sejtjeihez. A hőszabályozásban is fontos szerepe van.

4

Izomsejtek

Lehetővé teszik az ajkak és a száj mozgását, ami fontos a beszéd, az evés és az érzelmek kifejezése során.

5

Idegsejtek

Érzékszervi jeleket továbbítanak és izommozgásokat irányítanak, lehetővé téve különböző funkciókat, például a rágást, a beszédet vagy a mosolygást.

Amikor az ajaknagyobbító injekció mellett döntesz, mesterséges töltőanyag kerül a szádba. Ez a mesterséges töltőanyag a bőr alatt elmozdulhat, és megtörheti az arc szimmetriáját. És ami még rosszabb, megbéníthatja a száj izmait és idegsejtjeit. A hatása? Mesterséges ajkak, mint egy gumicsónak, ajakizom-bénulással megfejelve. Mesterkéltnek tűnsz tőle, ráadásul nem tudsz mosolyogni vagy szabadon beszélni sem.

Ezzel szemben, amikor az ajakpirosító bioaktivátort használod, az ajkaid természetes módon megnagyobbodnak. Nem bénítja le az izom- vagy idegsejteket, hanem a szájban lévő kötőszöveti sejtekre és a fibroblasztokra hat. Ennek köszönhetően megnö az ajkak kollagénszerkezetét, miáltal természetes módon nagy, telt és ápolt ajkakra teszünk szert. Mi több, az ajakpirosító bioaktivátor táplálja az ajkak felszínét, tökéletesen regenerációt biztosítva: puha, sima és feszes lesz tőle.

ajánlás

Deák Erzsébet

43 éves, Jászberény

5/5

„Ez egyszerűen ZSENIÁLIS!”

Hülyeségnek hangzik, hogy komplexusod lehet a szád miatt? Pedig nekem van. Vagyis nem! Várjunk csak! CSAK VOLT! Minden megváltozott, amikor elvégeztem ezt a bioaktivátoros kezelést. Természetesen nem ez volt az első készítmény, amit próbáltam. És bár egy kevés hatásuk volt, de legfeljebb 1 órán át tartott.

Ennek azonban kezdettől fogva jó hatása volt. Nagyon megörültem, de közben féltem is, hogy ez is csak rövid ideig tart majd, vagy életem végéig használnom kell. De nem ez történt. Eltelt egy hét, és az ajkaim még mindig teltek. Eltelt a második hét, az ajkaim még mindig pirosak és nagyok. Pozitívan csalódtam benne. Eltelt egy hónap és SEMMI! Az ajkaim ugyan olyan csábítóak és gyönyörű természetes piros színűek. ZSENIÁLIS!

Most már érted, hogy a természetes ajakpirosító bioaktivátornak mély és komplex hatása van:

 • azonnali „glow” hatás – a formula fényvisszaverő részecskéket tartalmaz (amelyek vizuálisan megnövelik az ajkakat), érzéki és vonzó megjelenést kölcsönözve az ajkaknak
 • az ajkak pirosságának növelése mindössze 10 másodperccel az első alkalmazást követően. – az ajkakat vizuálisan akár 20%-kal nagyobbá és kifejezőbbé teszi
 • 4-szer nagyobb térfogatú ajkak mindössze 28 nap után – Ennek köszönhetően az ajkak úgy tűnhetnek, mintha fel lennének töltve, azonban injekciók valamint a hozzá kapcsolódó horrorisztikus költségek, mesterséges érzés és fájdalom nélkül
 • mélyebb ajakszín – az ajkak még határozottabbá válnak az intenzívebb színnek köszönhetően
 • mély regeneráció, táplálás és hidratálás – az ajkak puhává és simává válnak
 • felső ajak feletti ráncok kisimítása – a vízszintes ráncok (dohányos ráncok) sokkal kevésbé láthatóak, megfiatalítva az arc vonásait és megjelenését.
ajánlás

Molnár Ildikó

37 éves, Tata

5/5

„évente legalább 120 ezer forint marad a pénztárcámban, mert nem kell kozmetikushoz járnom.”

Már 4 éve járok ajakfeltöltésre és alakformázó kezelésekre. Külsőleg szép, de legalább félévente meg kellett ismételni, és nem olcsó mulatság. Így amikor az anyagi helyzetem romlott, és el kellett kezdenem spórolni, már nem telt rá, hogy igénybe vegyem ezt a kezelést.

Sajnos, amikor a töltőanyag felszívódott, azt vettem észre, hogy az ajkaim sokkal kisebbek lettek, mint korábban voltak. Ráadásul az ajkaim körüli bőr is megereszkedett, és szörnyű ráncok alakultak ki rajtam. Úgy néztem ki, mint aki naponta egy doboz cigarettát szív el. Pedig soha életemben nem dohányoztam!

Egyszer a buszon valamit néztem a telefonomon, amikor megakadt a szemem egy cikken, erről az ajakpirosító biactivatorról. Elolvastam és rájöttem, hogy nincs mire várnom. Leszálltam a buszról és már a megállóban megrendeltem.

És most a legjobb! 28 nap után a szám – az ÉN SAJÁTOM – gyönyörűen néz ki. A barátaim mind azt hiszik, hogy még mindig szilikonnal töltöm a számat, a hátam mögött azt suttogják, hogy nincs rá pénzem, mégis ajaknagyobbításra járok. Pletykáljanak csak! A lényeg, hogy én tudom az igazat!

Tudományosan bizonyított hatékonyság

hatékonyság hatékonyság hatékonyság hatékonyság

Világszerte 7 független laboratórium tesztelte az ajakpirosító bioaktivátor hatékonyságát, biztonságos voltát és minőségét. Minden teszten hibátlanul szerepelt, én pedig számos díjat kaptam az elért teljesítményemért, s legfőképpen az év legjobb kozmetológiai felfedezéséért. A kozmetikai iparban ez a díj ugyanolyan rangos, mint a Nobel-díj.

Az alábbiakban megtekintheted a klinikai vizsgálatok grafikonjait:

SZÁJ MÉRETE

MÉRET

Eredmény 28 nap után: átlagosan 400%-kal nagyobb száj

SZÁJ SZÍNE

szín

Eredmény 28 nap után: az ajkak színének intenzitása átlagosan 5 árnyalattal nőtt

SZÁJREGENERÁCIÓ

regeneráció

Eredmény 28 nap után: legalább 6-szor feszesebb, hidratáltabb és tápláltabb ajkak

100%-os garanciát kapsz arra, hogy az ajakpirosító bioaktivátorral a kúra:

EGYSZERŰ

Nem kell különleges erőfeszítéseket tenned, sem különleges készségekkel rendelkezned, vagy bonyolult használati útmutatókat olvasgatnod. Ahhoz, hogy lenyűgözően telt ajkakaid legyenek, mindössze naponta néhányszor (3-7 alkalommal) kell használnod az ajakpirosító bioaktivátort. Ugyanolyan könnyen felvihető, mint egy hagyományos szájfény.

HATÉKONY

Az ajakpirosító bioaktivátor 10-szer jobb eredményeket garantál, mint a mesterséges ajakfeltöltés. Ennek oka, hogy ez az egyetlen és első olyan termék a világon, amely beindítja a kollagénstruktúra gyarapodását az ajkak bőrében. Ennek következtében: nagy, telt és ápolt ajkakat eredményez még akkor is, ha korábban vékonyak és sápadtak voltak. A felhasználók 100%-a megerősíti a hatását: 28 nap után 4-szer nagyobb ajkak!

BIZTONSÁGOS

Az ajakpirosító bioaktivátor formulája 100%-ban természetes. Nem tartalmaz olyan veszélyes anyagokat, amelyek irritálhatják a bőrt. Ez nagyon fontos. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a szépségért nem az egészségeddel fizetsz.

ajánlás

Illés Zsófia

35 éves, Miskolc

5/5

„Sajnálom, hogy halogattam a megrendelést”

Ez SZUPER! Alig hiszek a szememnek, amikor tükörbe nézek. Szó szerint olyan a szám, mint egy álmaimban. Mint azoknak a színésznőknek és celebeknek, akik megcsináltatják a szájukat. Csak ők mesterségesen nagyobbítják meg.

Ez a kúra kész csoda. Nincs min gondolkozni. Láttam az egyik oldalon egy lányt, aki képeket tett fel a használat előtt, majd 4 héttel később. Aztán arra gondoltam, hogy biztos képszerkesztővel csinálta. Vártam egy-két hetet. De a dolog nem hagyott nyugodni. Egyik este, amikor nem tudtam aludni, arra gondolom: „Rendben, kipróbálom…” és megrendeltem.

Bárcsak ne vártam volna meg azt a két hetet. Ezért most, amikor valakinek elmesélem és megmutatom az előtte-utána képeimet, egyből mondom is neki, hogy ne halogassa, vegye meg. Szerencsére a barátnőim nem olyan makacsak, mint én. Gyorsan rendeltek, és elégedettek az eredménnyel. Tényleg olyan az ajkuk, mint a fotómodelleké!

Lenyűgöző hatás az első használat után

Könnyen alkalmazható

Komplex hatás (méret, szín, ápolás)

100%-ban természetes és biztonságos módszer

Hatékonyságát tudományosan is megerősítették

Sok használatra elég

Glamilips

Ajándékozd meg magad a szépséggel, amelyet megérdemelsz – és használd ki ezt a nagyszerű akciót!

Az ajakpirosító bioaktivátort Glamilipsnek neveztem el, és holnap már a tiéd is lehet. És ha szereted az akciókat, most használd ki! végéig tart a speciális ajánlat, melynek keretében megvásárolhatod a kúrát 15210 forinttal olcsóbban.

Ne feledd, hogy az ajakpirosító bioaktivátor minőségét, természetes és biztonságos voltát tanúsítvány igazolja. A termékhez fogyasztói elégedettségi garancia is jár, így semmit sem kockáztatsz.

Végezetül szeretném elmondani, nagy örömet okoz nekem, hogy a segítségemmel mindössze 28 nap alatt gyönyörű ajkaid lehetnek, és hamarosan elárasztanak bókokkal. Tudom, miről beszélek, mert magam is minden nap megtapasztalom. Nagyon örülök, hogy ezt a csodálatos érzést neked is átadhatom. ❤️

Glamilips űrlap

Töltsd ki a megrendelőlapot:

Glamilips megrendelése

Ára: 32110 ft16900 ft ingyenes kézbesítéssel